PR constr gallery_9

Making great progress on Powell River Waterfront House + Studio

We paid a visit to our project site in Powell River this December and how pleased we were to see the progress!

The project is for a Main House and Studio/Workshop space for a couple from Vancouver. And what a beautiful waterfront setting this is! Breathtaking waterviews can be seen from virtually every room in the house. The cozy Studio at the back of the property doesn’t lose out on the view either, perched above it looks over the roof of the Main House to the ocean beyond.

It was so great to see how warm and bright the whole house and the studio feel bathed in winter sunlight! Access to light was a big concern for the clients and the house is sited and designed to take maximum advantage of solar gain.

A nice grove of trees surrounds the buildings, the clients were adamant about preserving as many trees as possible on the site and the trees do add to the feeling of peaceful and secludedness of the property, in contrast to the expansiveness of the water view on the opposite side.

Can’t wait to see the final product! I would settle down in a heartbeat!

Tags: No tags

Comments are closed.